Training Retreat

in 5 dagen naar innerlijke rust en gelukOp weg naar innerlijke vrijheid

Na een moeilijke periode die veel energie van je heeft gevraagd, ben je eindelijk klaar om deze tijd achter je te laten en je ketenen met het verleden te verbreken op weg naar een nieuw tijdperk.  Het oude achterlaten en accepteren dat die tijd voorbij is, zonder te oordelen over wat er is gebeurd.

Oude niet dienende patronen die vaak een valstrik voor je zijn, worden eindelijk opgeruimd, en de overtuigingen uit vorige levens en van je voorgeslacht worden blootgelegd en geneutraliseerd.


Voor wie?
  • Voor iedereen die open staat om de diepere lagen van zichzelf te aanschouwen
  • Voor iedereen die los wil komen van oude gewoontes
  • Voor iedereen die in alle rust een methode wil leren om zichzelf in trilling te verhogen
  • Voor iedereen die vooruit wil en genieten van het leven


Hoe zou het voor jou zijn om lichter door het leven te gaan zonder zware bagage uit het verleden?


In deze retraite/training leer jij jezelf beter kennen en krijg je een fantastische methode aangeboden waar je je hele leven profijt van hebt. Je leert oude patronen te onderzoeken en om te zetten in positieve energieën. Je leert onderzoeken waar je blokkades, psychische, mentale en fysieke problemen ooit zijn ontstaan en kunt deze vervolgens opheffen.

Deze retraite/training heeft de intentie om je leven te veranderen.


Na de training kun jij:

  • Met een verhelderende blik terug kijken op het verleden
  • Nadat oude patronen zijn opgeruimd, jezelf beter begrijpen
  • Kennis naar buiten brengen die voorheen geblokkeerd was
  • Lichter leven, zonder oordeelHier op het Friese platteland, in onze mooie tuin kom je helemaal tot rust.

Dat is wat onze gasten zeggen. En ik moet zeggen ze hebben gelijk!

De vogels, de bomen, het uitzicht het is hier allemaal. Het brengt je tot rust. Die rust heb je nodig om tot jezelf te komen.Wat kunnen je verwachten.

Ik neem je mee......

Na aankomst in Ried op het prachtige Friese platteland, staat de koffie of thee voor je klaar. We leren elkaar kennen en ik laat je je kamer zien. Je kunt de tijd gebruiken om jezelf op te frissen en kennis te maken met het huis en de bewoners (de dieren).

In de middag bied ik je eerst een sessie aan om je kennis te laten maken met de methode die je gaat leren.

Na de sessie is er tijd om te mediteren of je tijd op een andere manier in te vullen, bijvoorbeeld een heerlijke wandeling langs de rivier de Ried.


De volgende dag na het ontbijt beginnen we aan het eerste deel van de training. De training staat vol met mooie presentaties en voorbeelden. Het is, zeg maar, een levendige training.

De komende dagen gaan we door met dit programma tot de lunch. Na de lunch is er tijd om terug te blikken op de ochtend en kan de tijd naar eigen inzicht of overleg worden ingevuld. 

's Avonds eten we met elkaar en na het eten kun je je tijd vullen met wat je hart je ingeeft.


Aan het einde van de training ontvang je een mooi certificaat als beloning voor al je inspanningen en kun je terugkijken op een boeiende "week" met genoeg tools voor je toekomst.


Lunchen en avondeten doen we gezamenlijk.

Als er wensen zijn dan hoor ik die graag.


Mocht je je geroepen voelen om lekker uit je dak te gaan in de keuken en geeft jouw dat de nodige ontspanning? Laat het me weten.

De locatie is te vinden op het Friese platte land. Hier boven zie je een foto van onze tuin. Je kunt hier heerlijk tot rust komen. Je kun je heerlijk terug trekken, er zijn verschillende hoekjes waar je kunt genieten van de rust en de natuur.

Als je het fijn vind is er ruimte om de omgeving ontdekken. Je kunt dit lopend doen of op de fiets.( er zijn fietsen aanwezig) Het wad is hier op 20 minuten fiets afstand vandaan. Er zijn verschillende leuke dorpjes en stadjes waar je kunt vertoeven. Je zou ook één van de Friese 11steden kunnen bezoeken,  bijvoorbeeld Franeker waar het Eise Eisinga museum (planetarium) is gevestigd.


Jij of jullie krijgen 1 van de 2 tweepersoons kamers in het huis. De kamers hebben een ruim tweepersoonsbed en zijn voorzien van wifi. Een van de kamers heeft een bank waar je heerlijk op kunt relaxen, de andere kamer heeft een bureau waar je eventueel lekker aan kunt zitten schrijven met uitzicht over de landerijen.

De prijs is € 1500,00  per persoon inclusief ontbijt, lunch en diner.


Lijkt het je fijn deze retreat/training te boeken neem dan contact met me op zodat we samen kunnen bespreken wat jouw of jullie wensen zijn.© Anneke de Groot. All rights Reserved   I Privacy  I   Disclaimer