Over mij

Anneke in het dagelijkse leven:

Geboren in Amsterdam, na wat omzwervingen tussen Noord-Holland en Friesland nu een vaste standplaats gevonden op het Friese platteland. 

Samen met mijn man hebben we een heerlijk plekje gevonden waar we onze praktijken kunnen uitoefenen. Willem als podoposturaal therapeut, Kinesioloog en Craniosacraal therapeut en ik als Energetisch therapeut.

Op 17 jarige leeftijd heb ik mijn basisopleiding als schoonheidsspecialiste afgerond, hierna heb ik mij door de jaren heen diverse specialisaties eigen gemaakt en heb deze één op één en in kleine groepjes in Nederland en België door mogen geven.

Spiritualiteit heeft altijd een grote plaats ingenomen in mijn leven, ook tijdens mijn werk als schoonheidsspecialiste.

Alles is één, en dat werd mij duidelijk door het volgen van diverse opleidingen, cursussen en workshops. Het werken met kleur, geur en klank paste allemaal bij elkaar en vervolmaakte mijn idee dat alles één is.

Met het volgen van de opleiding Spiritual Response Therapy (zielzuivering) valt alles op zijn plaats en is er door al mijn/deze kennis te combineren een eigen methode ontstaan.

Dat houdt niet in dat ik ben uitgeleerd, elke dag opnieuw ben ik in de gelegenheid mijn kennis uit te breiden en daardoor ook mijn spirituele bewustzijn te verhogen.

Ik vind het heerlijk om ook deze kennis te delen met anderen.

Dit doe ik in mijn praktijk in Ried waarin iedereen zich thuis mag voelen en ook op aanvraag op locatie.

Durf jij je talent te gebruiken?

Klik op de button en ontvang het Gratis e-book "Help, ik heb een gave"  

© Anneke de Groot. All rights Reserved   I Privacy  I   Disclaimer