Oude gebruiken in Ere herstellen met Etherische oliën

Cursus


Al jaren ben ik geïnteresseerd in etherische oliën. De historie en het gebruik van deze oliën boeit mij enorm. Al in de vroege geschiedenis vindt je aanwijzingen van het gebruik van oliën, voor zowel genezing van het fysieke als het psychische lichaam.

Het zijn zoals ik vaak aangeef, echt wondertjes die je diep kunnen raken.


In de oudheid werden medicijnen gemaakt van natuurlijke materialen, planten, bloemen, boomschors , klei, en mineralen. Alles wat je nodig had kon de natuur je bieden. Zo kun je stellen dat elke Etherische olie, mits zuiver, kan dienen om je gezondheid te verbeteren.


Langzamerhand zijn we vergeten hoe de natuur werkt en zijn we over geleverd aan Big Pharma met alle gevolgen van dien.


Ben jij geïnteresseerd en sta je open voor de kennis van de oude heelmeesters?

Dan is deze 2 daagse cursus zeker iets voor jou.Oude gebruiken en toepassingen in ere herstellen

Het is alweer jaren terug dat ik een cursus heb gemaakt over het gebruik van etherische oliën ten tijde van de bijbel.

In die tijd werden oliën gebruikt om te zalven, een voeten wassing of bij het rituele handen wassen ter verwelkoming van een geëerde gast. 

Maar ook werden deze oliën gebruikt voor het fysieke welzijn van de mens.


Tegenwoordig doen we dat niet meer omdat alles snel moet en een paracetemolletje is snel gepakt. Maar wat zou het een mooi gebaar zijn als we niet alleen onze gasten verwelkomen met een mooie kom water met etherische olie voor we aan tafel gaan maar ook eens naar ons zelf te luisteren om te kijken wat de behoefte van ons lichaam is. Vaak kan een etherische olie jouw de verlichting geven waar je op dat moment behoefte aan hebt......en het werkt DIRECT. Bijvoorbeeld als je misselijk bent en je ruikt aan een bepaalde samenstelling van olie, dan verdwijnt je misselijkheid direct. Je lichaam is het namelijk nog niet vergeten dat de natuur altijd iets voor jouw kan betekenen.


Vooral in deze tijd kunnen we de oliën gebruiken om te zorgen dat we niet ziek worden. Ten tijde van de pest werden ook etherische oliën gebruikt met heel goed resultaat.

Cursus:  
Om bepaalde "oude" gebruiken en toepassingen in ere te herstellen heb ik deze cursus gemaakt.
In deze cursus leer je welke olie je kunt gebruiken voor:
  • een handwassing
  • het zalven van voeten
  • een meditatie
  • ter bevordering van je zelfherstellend vermogen

Maar ook:

  • de eigenschappen van de olie en waar je ze voor kunt gebruiken bij fysieke klachten


Naast deze gebruiken kunnen etherische oliën je helpen om je rustig te maken, of helder, je te kunnen focussen en je  open te stellen voor hogere dimensies.

En dat is nu net wat we nodig hebben.
Toegang tot hogere frequenties zodat wij in licht kunnen leven.

Ik wil je graag laten kennis maken met 10 bijzondere oliën die in de tijd van de bijbel gebruikt werden voor zowel rituelen als ook voor het fysieke welzijn. Naast de voet en handwassingen leer je de oliën toe te passing voor fysiek doeleinden, zoals het verzorgen van de huid en de helende eigenschappen.

In 2 dagen tijd leer jij met deze 10 etherische oliën werken.

Praktijk
Natuurlijk heb je eerst informatie nodig en daarna gaan we heerlijk werken met de oliën. Je ontvangt een voetwassing en je maakt een zalfolie. En natuurlijk heel veel informatie wat ik voor jouw in een naslagwerk heb uitgewerkt.

 


Wanneer:

Voor deze cursus vraag ik € 225,00 incl. koffie, thee, lekkers en soep voor bij de lunch. Zelf mag je je lunch meenemen. Bij deze cursus is een maximum aantal deelnemers van 8 personen.

Maandag 28 februari 10.00 uur en maandag 7 maart

of

Vrijdag 4 en zaterdag 5 maart om 10.00 uurAls je meer informatie wilt of je wilt je opgeven mail of bel me dan

Anneke de Groot; 06 50 24 59 70 of ga naar contact


© Anneke de Groot. All rights Reserved   I Privacy  I   Disclaimer