​      Doen!

​een cursus voor vrouwen

De cursus DOEN!, een cursus voor vrouwen

Een cursus voor jou, voor jou alleen.

Heb je al heel vaak gedacht: “Ja…maar…. IK ben er ook nog!”,

dan is deze cursus vast iets voor jou.


Voor vrouwen die anders willen

In de cursus DOEN gaat het om jezelf, je innerlijke zelf. Je kunt ontdekken dat de buitenkant niet alles is, sterker nog dat het ware geluk en de ware schoonheid te vinden zijn in jezelf, in de binnenkant dus. Je kunt ontdekken dat je met tijd en aandacht voor die binnenkant de antwoorden op al je vragen vindt. Er gaat dan een wereld voor je open, je staat anders en sterker in het leven, je gelooft in jezelf, je vertrouwt op je intuïtie en je maakt je eigen keuzes. Je bent wie je zijn wilt, je hebt je leven zelf in de hand.

Maar….voordat je zover bent, is er heel wat werk te verzetten. Trek er een half jaar voor uit: de cursus DOEN gaat je daarbij helpen.


Diversiteit

Wat er aan de orde komt, is zeer divers en hangt sterk af van wat jijzelf en de andere deelnemers inbrengen. Denk aan onderwerpen van uiteenlopende aard: spiritueel, emotioneel, realistisch, alles kan en mag de revue passeren. Het fijne van een groep is dat je niet alleen bent. De anderen lopen aan tegen dezelfde dingen als jij. Je kunt veel van en aan elkaar leren. In het halve jaar dat de cursus in beslag neemt, kom je van alles tegen. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar dan is er de steun van de groep en van de cursusleider. Soms zijn er privésessies nodig voor extra steun of een duwtje in de rug


Een half jaar aan de slag om

•             te weten wie je echt bent

•             te ontdekken wat jouw (spirituele) kracht is en in balans te komen

•             te luisteren naar je wensen en ideeën en te leren wat je nodig hebt om die te realiseren

•             te kijken naar de situaties waarin jij denkt ‘gefaald’  te hebben en wat je daaruit kunt leren


Geplande onderwerpen:

•             1e dag: Bewustwording 

•             2e dag: Verlangen

•             3e dag: Vertrouwen en geloven

•             4e dag: Veranderen doe je zo

•             5e dag: Op weg naar je doel


Cursusleiding door Anneke de Groot

Je vraagt je misschien af waarom je nu juist bij mij die cursus van zes maanden zou gaan doen.

Mijn werkwijze is gevormd door mijn eigen levenservaring en de kennis en kunde die ik heb opgedaan tijdens diverse opleidingen, workshops en cursussen (onder meer SRT, SPR, EFT, Systemisch werk).  

Het antwoord op jouw vraag is dus eenvoudig: ook ik ben op zoek geweest naar mijn identiteit en heb geworsteld met vragen als ‘wat moet ik hier’, ‘wat is mijn doel, ‘wat wil ik eigenlijk’. Met vallen en opstaan ben ik wijzer geworden op het vlak van mijn persoonlijke en spirituele ‘ik’. Je zult merken hoe fijn het is iemand naast je te hebben die niet alleen begrijpt wat je doormaakt, maar het ook echt heeft gevoeld. Als ervaren energetisch therapeut kan ik jouw proces deskundig begeleiden. Ik sta altijd met mijn beide benen in de Friese klei en zal je zonder poespas met geduld en liefde op weg helpen bij je reis naar jezelf. Ik houd van een serieuze aanpak, maar ook van humor. Mijn praktijk is gevestigd in een rustige omgeving waar je volop de ruimte hebt om te werken aan je innerlijke groei.

Van jou verwacht ik dat je aanwezig bent tijdens alle cursusdagen. Natuurlijk zet je je volledig in, je doet het immers voor jezelf. Je stelt je eerlijk en oprecht op, naar anderen en naar jezelf, ook als het misschien even niet lukt.


Wanneer:

​Zaterdag 1 februari, 29 februari, 28 maart, 25 april. en 30 mei 2020


Wil je meer weten en/of gun jij jezelf deze cursus?

Neem dan contact met mij op en ik vertel je wat je kunt verwachten van deze persoonlijke reis.


​Voel je vrij om vragen te stellen,

je kunt mij bereiken op 06 50 24 59 70

of

per mail: info@annekedegroot.com

​Fijn je te ontmoeten,

Anneke de Groot

© Thrive Landing Pages. All rights Reserved   I ​Privacy  I   Disclaimer