​SRT

​Spiritual Response Therapy


of 

maak gelijk een afspraak

Over Spiritual Response Therapy en jouw zuiverings sessie


Spiritual Response Therapy zuiveringswerk is een heel sterk spiritueel proces om onharmonieuze programma’s, die in huidige en verleden levens in ons onderbewustzijn en onze zielenarchief terecht zijn gekomen, op te zoeken en te elimineren.


Een programma is een sterk  onbewust  “script”  welke  vaak  vergezeld  is  van  negatieve energieën die ons in het huidige leven kunnen (onbewust) triggeren als we bijvoorbeeld in contact komen met personen of situaties uit ons verleden leven. Als we Spirit vragen deze energieën/programma’s te zuiveren, zijn we vrij om in het heden duidelijke bewuste keuzes te maken zonder onnodige invloed vanuit het verleden.


De focus is spirituele genezing en Spirit geeft jou de informatie die betrekking heeft op jouw spirituele, mentale, fysieke en emotionele gezondheid en welzijn. Ik hoop dat deze informatie helder is om je te helpen de negatieve patronen te herkennen, op te sporen en te neutraliseren.


Het zuiveringswerk wat in samenwerking met SPIRIT gebeurd bevat onderzoek naar verleden

levens en andere negatieve programma’s die in het huidige leven meespelen.

Het is niet belangrijk wat er is gebeurd maar wel welke energie of overtuiging het heeft achtergelaten. Ik onderzoek daarbij ook de emotionele energie die het in dit huidige leven geeft, zoals angst, zelfbestraffing, haat, falen, afwijzing enz. Wanneer deze energieën zijn geneutraliseerd is het niet nodig nog enig oordeel te behouden over de omstandigheden die deze energieën hebben veroorzaakt.


SRT heeft meestal een diepgaand en blijvend effect voor de persoon, dit kan echter van persoon tot persoon anders zijn. Toen ik SPIRIT vroeg waarom dit zo is, informeerde zij me dat de persoon vaak diep bewuste  gewoonte patronen heeft  die  moeten  worden  veranderd, voordat positieve uiterlijke verandering kan worden ervaren.


Ik zal geen toekomst voorspellen, alleen jouw ziel weet wat het wil kiezen om te ervaren in het leven op zijn eigen tijd. Jouw eigen keuzes zijn de beste toekomstvoorspellers, ik hoop dan ook dat deze sessie je helpt helderheid te krijgen in deze keuzes.


Ondanks dat vele mensen ervaren hebben dat het zuiveren van de programma’s met SRT hun direct meer energie geeft en merkbaar ondersteunend werkt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, is SRT niet bedoeld om voorspellingen te doen omtrent, ziekte of het stellen van diagnoses. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om tijdig gepaste medische hulp in te schakelen voor je gezondheidsklachten


SRT heeft mij en duizenden anderen heel veel positieve veranderingen gebracht. Dit werk te mogen doen is voor mij een zegen en ik vind het fijn om samen met jou een stukje mee te mogen lopen op je reis.


Houd er rekening mee dat SRT-beoefenaars geen ziekte kunnen diagnosticeren, of behandelingen voorschrijven. Alleen een arts of gekwalificeerde zorgverlener kan diagnosticeren, voorschrijven of behandelen.

SRT neemt geen plaats in voor medische of geestelijke gezondheidszorg. Je moet jouw eigen arts of zorgverlener consulteren voor het medisch beheer van elke gezondheidstoestand.

SRT garandeert niet dat je leven of situatie zal veranderen of veranderen op de manier die je wenst. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van je eigen wijze beslissingen en keuzes.

​Wat Anderen Zeggen


Dag allemaal,

Ik kreeg van Anneke de vraag om mijn verhaal over de sessies die ik bij haar heb gevolgd op papier te zetten. Dus bij deze, mijn verhaal over een nuchtere tweeëntwintig jarige West-Friese dame die aan het einde van 2016 bij Anneke terecht kwam om te werken aan haarzelf.                                            

Als kind, tiener en volwassene ben ik altijd al gevoelig geweest voor situaties waarin veel emoties naar boven kwamen. Op een of andere manier kwamen en komen mensen met allerlei problemen altijd naar mij toe. Als kind wist ik niet beter en liet ik mijzelf vaak gebruiken voor deze situaties. Ik probeerde de angst, de woede of de pijn die de ander had weg te nemen door het zelf te gaan dragen als last. Een kleine tip alvast, het helpt de ander niet en je ervaart er zelf ook geen voordelen van.                                                       

In 2014 ben ik gestart met de opleiding tot academische geschoolde basisschoolleerkracht en pedagoog. Als juf in opleiding kwam ik veel heftige klassen en schrijnende gevallen van mishandeling en verwaarlozing tegen. Dit raakte mij altijd heel diep. Naast de heftige ervaringen, kwam de enorme studiedruk van twee opleidingen tegelijkertijd volgen er bovenop. Opeens was het allemaal te veel, ik kon niet meer goed functioneren en de dokter vertelde mij dat ik een burn-out had. Ik had geen energie meer, de koek was op.                                                                                                                          

Moe en overspoeld door emoties kwam ik bij Anneke terecht op aanraden van haar man Willem. Voorafgaand aan de sessie had ik Anneke gegoogeld. Want ja, spiritualiteit vond ik altijd een beetje eng na het tv-programma van Derek Ogilvie en de verhalen over glaasje draaien.

Gelukkig is Anneke ook de nuchtere zelve en verzekerde zij mij meteen dat we geen gekke dingen gingen doen en gewoon eens gingen kijken wat mijn hogere zelf mij te vertellen had. De eerste sessies waren heel heftig. Alle emoties en lasten die ik van anderen en van mijn vorige levens droeg hebben we samen weggegooid. Daarnaast hebben we mijn bibliotheek met opgedane kennis van mijn vorige levens en dit leven open gezet en afgestoft. Bij thuiskomt van deze sessies ben ik meteen doorgelopen naar mijn bed om heel lang te slapen. Ik was zo moe van alles wat er gebeurde in mijn hoofd en ziel.

Op lichamelijk gebied merkte ik na de sessies dat ik bijna tot geen last meer had van mijn enkels, knieën en dat de pijn in mijn rug en schouders geleidelijk aan wat afnam. Op geestelijk gebied merkte ik dat mijn gave meer open begon te staan en dat ik situaties nog beter ervoer dan voor de sessies. Ik leerde in de sessies mijzelf beter kennen en ik begon ook meer controle over mijn gave te krijgen.

Als ik een bepaald gevoel had of beeld binnen kreeg, kon ik zelfstandig analyseren of dit gevoel van mij was of van een ander en of ik iets met dat gevoel moest. Zo niet, hup weggooien die handel. Daarnaast leerde ik ook hoe ik mijzelf moest afschermen voor anderen en mijn vele spirituele baantjes in andere werelden. Het was sinds tijden rustig in mijn hoofd. Ik droomde minder heftig, zat goed in mijn vel en de vermoeidheid begon af te nemen.

Mijn omgeving vertelde mij dat ik minder chaotisch overkwam en mijn studietafel was opeens opgeruimd en geordend. Het meest waardevolle van deze sessies voor mij was dat mijn stageklas veel rustiger werd. Deze mooie spiegeling liet aan mij zien dat ik van binnen opgeruimd en rustig was. Daarnaast kreeg ik meer controle over wat ik wilde laten binnenkomen aan emoties.                                                                                    

Op dit moment gaat het goed met mij en ga ik zo nu en dan langs bij Anneke voor een sessie als ik even vastloop. Daarnaast is mijn interesse voor spiritualiteit gegroeid, waardoor ik laatst ook een cursus pendelen heb gevolgd bij haar. Ook zou ik anderen zeker aanraden om eens langs te gaan voor een sessie. Je leert veel dingen over jezelf die je bewust of onbewust nog niet wist.

 

Groetjes, Ellen​Ontvang Nu

​de 4 waardevolle tips om jezelf te zijn

© Thrive Landing Pages. All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer