• banner4
  • banner1
  • banner2
  • banner3

Wie ben ik?

Mijn spiritualiteit en ik
Soms duurt het even voor je in de gaten hebt dat jij dingen doet en kunt die een ander niet kan. En soms is het ook zo gewoon dat je niet in de gaten hebt dat het anders is dan anderen. Dat is mij over ook komen.

Natuurlijk weet je dat je geïnteresseerd bent in spiritualiteit maar ja, wat is daar nu anders aan?

Tot mijn 25e heb ik kennis uit boeken vergaard, louter en alleen omdat ik me daarin thuis en begrepen voelde. Dan komt het "echte" leven en zijn er andere dingen die je bezig houden. Met ups en downs kom je dan uiteindelijk in een stukje leven waarin je het roer voorgoed gaat omgooien. Dat gebeurde bij mij op het moment dat mijn leven finaal op zijn kop stond, en natuurlijk gebeurd het juist dan, maar op dat moment heb je dat toch niet in de gaten. Alles heeft zijn reden, daar ben ik van overtuigd.

Mijn oude "IK" kwam weer om het hoekje kijken en ik ging me weer verdiepen in het spirituele wereldje dat ik al zo lang de rug toe had gekeerd, het laat je toch niet los.


Na een lange zoektocht heb ik gekozen voor de cursus Spiritual Response Therapy, een prachtige methode om je ware zelf weer te zijn, aangevuld met diverse andere technieken zoals EFT, SPR en Touch For Health kan ik nu, met beide benen op de grond en zonder omhaal, mensen helpen die met vragen op allerlei gebied rondlopen.

 

Samen op weg naar een oplossing