• banner4
  • banner1
  • banner2
  • banner3

Helende aura sprays en Oliën

LET OP: Deze sprays niet innemen! Alleen voor uitwendig gebruik! 7 Jophiel

Abundance betekend overvloed.
Het toelaten van overvloed in de ruimste zin van het woord is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Maar met de juiste intentie kan je alles dat je wilt naar je toe trekken.

Door allerlei redenen kan je overvloed tegen houden. Dit kan je eerst onderzoeken. Wat is jouw innerlijke dialoog als je over rijkdom nadenkt. Het kan rijkdom zijn in de vorm van materie maar ook innerlijke rijkdom of het vervullen van een vol en goed leven, horen hierbij.

Ook geloftes gedaan in een vorig leven kunnen tegenwerken om nu, in dit leven, te genieten van al het goeds.
Wees je bewust dat dit bij jou het geval kan zijn en vraag of je van al deze geloften kan worden ontslagen.

Aura rescue
Met: Tea tree, Geranium, Rozemarijn, Elemi, Neroli, Citroen, Salie, Peper en Mirte.
Kristallen: Nuummiet en Bergkristal

First Aid Rescue (FAR) is een essence die je kunt gebruiken als je energetisch in je “jasje schud”. Door een gebeurtenis die je aangrijpt of waar je emotioneel bij betrokken bent kun je FAR gebruiken. Door een hevige gebeurtenis kan het energetisch lichaam veranderen of verschuiven. Dit veroorzaakt onrust, emoties en een gejaagd en gestrest gevoel. Om je te ondersteunen kun je FAR over je heen sprayen. Doe dit met gesloten ogen en laat de nevel over je neer dalen. Ook kun je de omgeving waar je verblijft benevelen. De energie van de hele ruimte zal op een positieve manier veranderen. De gebeurtenissen die worden natuurlijk niet anders maar je zult je sterker voelen en zo de situatie beter te overzien en het hoofd bieden.
De spray heeft een grondend en schoonmakend effect.

Clean energy
Clean Energy, deze moet je gewoon in huis hebben.

Ingrediënten: Jeneverbes, Salie, Rozemarijn, Latschenkiefer, Siberische den, Alcohol 96%
Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, is in één spraytje daar weer van verlost.

Voor het reinigen van de leefomgeving, kantoor of praktijk is deze spray doeltreffend en erg gemakkelijk in het gebruik. Een paar keer sprayen is genoeg. De ruimte ruikt heerlijk fris en schoon. Het gevoel dat de geur opwekt is in werkelijkheid ook gebeurd. Schoon van zware en/of negatieve energie. Door de toevoeging van Latschenkiefer die de eigenschap heeft sterk reiningend op de energie in te werken is deze spray een welverdiende "zucht van verlichting".

Inner Child
Geef je innerlijke kind weer de kans om blij te zijn!"

Ingrediënten: Tangarine, Ylang, Mandarijn, Benzoë en Tolubalsem.

Deze compositie ondersteunt het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Ze geeft het innerlijke kind de kans om weer blij te zijn, zonder de pijn uit het verleden uit de weg te gaan. Ze helpt om te aanvaarden dat jouw leven ook uit je verleden bestaat en helpt dit te integreren. Als de pijn uit het verleden aanvaardt wordt, ontstaat er nu ruimte om te leven. Ze helpt om de pijn in alle rust naar boven te laten komen zodat we het kunnen verwerken en ons verleden een deel van ons wordt. We herinneren dat we heel zijn!

Een geweldige compositie tijdens het geven van een sessie of workshop waar innerlijke kinderen worden geheeld.


Koorden olie
Laat die verbinding los!"

Ingrediënten: Wierook, Geranium, Alcohol 96%

Koorden ontstaan op het moment dat we iets van iemand anders willen. Doordat we b.v. te afhankelijk zijn, onze autoriteit afstaan, veiligheid zoeken bij de ander. Als we niet zelfstandig zijn slaan we een koord uit, we verlangen energie van de ander. Dit doen we meestal onbewust. Op het moment dat wij iets willen van de ander geeft dat ons energie. Als iemand iets van ons wil kost dat energie.

Tijdens het geven van een sessie kan het voorkomen dat er energetische verbindingen lopen naar mensen of situaties waar de cliënt liever niet meer mee verbonden wil zijn. Je kunt dan deze olie gebruiken om deze verbindingen los te laten.

Moeder Aarde
Ingrediënten: Bergamot, Rozemarijn, Benzoë, Vetiver, Patchouli, Alcohol 96%.

Moeder aarde spray kun je gebruiken om de ruimte met de heerlijke geur van moeder aarde te benevelen. Ook kun je het over jezelf heen spuiten, met gesloten ogen!
Je wordt dan direct op de grond gezet en je voelt je behaaglijk en vredig.

Fijn voor kinderen die erg dromerig zijn of mensen die veel met hun hoofd bezig zijn.

Met de spray kun je op een snelle en effectieve manier gebruik maken van de heerlijke energie van Moeder aarde.


Spraakwatervalangel-uriel-steve-roberts
"Spreek je eigen waarheid en maak jezelf vrij!"
Ingrediënten: Latschenkiefer, Petitgrain, Wierook, Angelica, Laurier.

Deze compositie van verschillende oliën werkt op het keelchakra en het uiten van het diepe weten van een persoon. Deze olie zorgt ervoor dat je zonder terughoudendheid en in liefde jouw wereldbeeld kan uitdragen. Maar ook dichter bij het dagelijkse leven zal spraakwaterval je ondersteunen om in liefde, zonder angst of wrok je mening te uiten. Ervaar de vrijheid die het geeft als je jezelf uitspreekt.

Deze olie is heerlijk geurend en een aanrader in praktijken mensen hun gevoelens en emoties onder woorden moeten brengen. Ook in een huiselijke setting is deze olie heerlijk, communicatie zal op gang komen.

Transformatie spray
Met: Lavendel, Wierook, Wortelzaak, Latschenkiefer, Rozemarijn, Geranium en Sinaasappel.
Kristallen: Girasol en Bergkristal

Deze compositie is speciaal voor mensen die ondersteuning kunnen gebruiken om het transformatieproces te doorlopen. Het gaat snel, dat is een feit! Met alle klachten van dien. Vermoeidheid en slecht slapen of midden in de nacht wakker worden zijn maar kleine voorbeelden. In de levens van veel mensen volgen gebeurtenissen in rap tempo elkaar op. Deze compositie zal je helpen de grote sprong in de energetische trilling van de aarde te ondergaan.


Hoe gebruik je dit product?

Spray 2 tot 3 keer per dag de aura spray over je heen. Neem hier even de tijd voor.
Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energie veld. Merk het verschil.

Ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar.

Testje!

Een leuke test, laat een persoon gaan staan en laat hem bewust worden van zijn lichaam en hoe hij zich voelt. Laat de ogen sluiten en vraag of hij die gesloten wilt houden terwijl hij opmerkt wat hij ervaart op het moment dat je de spray rondom de persoon gebruikt. Je kun 1 keer boven het hoofd sprayen en 1 keer voor en 1 keer achter.

De reacties zijn divers maar iedereen is het erover eens dat het een gevoel van ruimte geeft. Wat een heftige reactie kan zijn is het ronddraaien van de persoon. De energie van wordt dan "herkaderd!"