• banner4
  • banner1
  • banner2
  • banner3

Draken energie

Hallo, ik ben Arnwood stelde hij zich voor tijdens een channeling, ik ben jouw drakenmeester, niet een meester over draken maar een meester om jou over de draken te leren ”​.....

Hmmm dat is interessant?471ReyVultan naar rechts kijkend

Maar ondertussen vond ik het wel heel gek, een draak die mij iets gaat leren over draken?! 

In eerste instantie heb ik het gelaten voor wat het is maar Arnwood zou Arnwood niet zijn als hij niet zo had aangedrongen.

Alles wat er nu gebeurd is in het teken van deze sterke krachtige draak die mij verteld wat ik moet doen. Een boek schrijven over draken, mensen helpen met drakenkracht, drakensprays maken en noem maar op.

Ondertussen hebben we regelmatig contact en verteld Arnwood rustig en soms dwingend wat ik moet weten om zijn wereld helder te krijgen voor ons aardbewoners.

Mooie informatie………, Arnwood verteld;

Ver in de bossen leefden wij heel lang geleden op de aarde. Die aarde had toen een anderen trilling, het was de aarde voordat de aarde de huidige ontstaan uit een deel van die andere aarde. De trilling was anders, hoger. Wij leefden dus op dezelfde aarde als jullie. Veel van jullie zijn mee gegaan met ons toen de aarde zich afscheidde. De huidige aarde waar jullie nu op leven heeft een andere trilling gekregen, doordat hij verder het universum in is geslingerd. Langzaam komt de aarde weer dichterbij de kern en wordt de trilling verhoogd waardoor sommigen van jullie ons weer kunnen zien of voelen.

Dit is één van de gesprekken met Arnwood en zo zijn er en volgen er nog meer.  Mocht jij vragen hebben dan …..stel ze gerust. ​Je kunt ze aan Arnwood voorleggen.

Een paar vragen aan Arnwood;

-           Welke kleur hebt je? Ik kan elke kleur aannemen die ik wil.

-           Heeft dat een bedoeling? Nee, je kunt alleen zien wat voor trilling/energie er door ons heen gaat.

Heb jij vragen die je graag wilt stellen, stel ze gerust.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

DrakenKracht spray’s

Arnwoods Kick

Soms komt het voor dat je “ergens” in blijft hangen. Dat kan de stap zijn om verder te komen op je spirituele pad maar ook een overtuiging. Het kan zijn dat je iets niet wilt of kunt inzien omdat je ziel niet openstaat om het programma op te ruimen of los te laten. Het kan zijn dat je dan een programma van zelfstraf hebt lopen. Zelfstraf betekent dat je jezelf onnodig in moeilijkheden brengt. De energie die dat met zich mee draagt zorgt ervoor dat je blijft hangen en niet verder komt. De spray zal je helpen bij verandering, als een soort “wake up call” De energie zal je helpen de situatie meester te worden en je wanhoop te laten vervliegen. Het helpt je verbinding te maken met de aarde, de natuur en de natuurwezens.

De natuurlijk balans van de mannelijke en vrouwelijke energie wordt weer hersteld. Het helpt je loslaten van negatieve emoties, zoals boosheid en een laag zelfbeeld. Het ondersteund je eigenwaarde en je spirituele bewustzijn. Je lichaam, je mind en je hogere zelf komen weer in één lijn te staan waardoor jij beter gaat functioneren en in verbinding staat met het hogere en je zielenfamilie. Het contact met je zielenfamilie geeft je vertrouwen en bescherming. Arnwoods Kick laat je zien wanneer jij jezelf saboteert en je daar bewust van wordt. Oude overtuigingen en patronen die je niet meer dienen kun je achter je laten, je kunt weer volop genieten van je welvaart.

 

OPHELDERING (Emotionele verwarring)

Als je het even niet meer ziet zitten en je emoties gaan hun eigen weg. Je bent moe en overprikkeld omdat je je emoties niet meer in de hand hebt. Dan is het tijd voor Opheldering. Opheldering brengt je terug naar je diepe zelf, je eigen waarheid. Het stimuleert, je gevoel, je gehoor, je smaak en je zicht op een lijn te komen. Het derde oog wordt geopend waardoor de hersenen meer zuurstof toegediend krijgen waardoor het makkelijker wordt toegang te krijgen met het hogere. Het helpt je in het heden te staan en je innerlijk conflicten op te lossen zodat ze je toekomst niet meer in de weg staan. Het biedt mogelijkheid om vooruit te komen met een gevoel van ondersteuning en liefde vanuit de bron. Je geeft je helderheid in je intuïtie en brengt je in balans en geeft rust in je denken.

 

Vrijheid gevend

Als je vast zit in je hoofd en niet meer vooruit kunt door de angst die je beheerd is het tijd voor vrijheid gevende energieën. De vrijheidgevende formule zorgt ervoor dat je je trauma en de daaruit voorkomende angsten kunt accepteren en los kunt laten. Het help je om de nodige veranderingen door te zetten. Het hartchakra en je basis chakra komen in lijn te staan waardoor je emotioneel meer in balans komt. Vanuit je stagnatie ontstaat nu de ruimte om je spiritueel te ontwikkelen. Pak die kans! Deze spray laat je ook gronden zodat je kunt staan in je eigen Ik en je vrijheid kunt ervaren.

 

Schoonheid / Liefde

Schoonheid en liefde is voor degene die (nog) niet kunnen genieten van de schoonheid van het leven en de ervaring van de liefde voor het leven niet kunnen (be)vatten, doordat ze vol stress zitten en zich constant zorgen lopen te maken.

De zachte werking van deze spray geeft je op een volwassen doch niet dwingende manier de gelegenheid geduld te hebben met je eigen belemmeringen. Het geeft helderheid in je intuïtie en boort de bron van welvaart voor je aan op de weg van transformatie. Je oude patronen en terugkomende herinneringen kun je loslaten omdat je nu in het hier en nu leeft en niet in het verleden. Vertrouw op de kracht van het universum en laat de oneindige liefde toe in je hart. Weet dat je de wereld alleen kunt helpen door jezelf te veranderen en lief te hebben.

 

Waarheidsgetrouw/zelfvertrouwen

Waarheidsgetrouw laat je zien wat de echte waarde van het leven is, het maakt je bewust van je eigen vertrouwen en dat van anderen zodat jij een keuze kunt maken die voor jou dienend is. Het laat je zien dat je je obsessies, jalousie en je imperfecties kunt laten gaan zodat er ruimte voor nieuwe ervaringen komt. De ervaring van jezelf liefhebben is hier een van, als je jezelf kunt liefhebben dan pas is er ook plaats om van anderen te houden. Leer van het innerlijke kind in jezelf. Leer weer onbevangen te vertrouwen op jezelf en anderen zodat de liefde zijn werk kan gaan doen en je kunt vertrouwen op je eigen zelfvertrouwen.

 

Harmonie en vreugde

Transformatie staat centraal in deze spray. Harmonie en vreugde geeft harmonie in lichaam en geest zodat je kunt genieten van het leven zoals het is bedoeld. Als je lichaam in balans is, in harmonie met het leven, kun je de echte diepe vreugde ervaren van de dingen die je onderneemt. Zonder twijfel kun je beteren keuzes maken en de energieën die jou hebben geblokkeerd in het nemen van deze beslissingen worden getransformeerd naar moed en enthousiasme om de dingen te doen die je eindelijk wilt afmaken of altijd al heb willen doen.

Negatieve emoties die jouw belemmeren te zijn wie je bent doordat je boos, kwaad of angstig bent zullen jou uiteindelijk vernietigen. Gebruik deze spray tijdens het stil zijn met en in jezelf om een beteren verbinding te krijgen met Spirit. Je hart chakra vergroot als je jezelf toe staat oude overtuigingen los te laten en de leegte die ontstaan is te vullen met liefde voor jezelf, dus voor Spirit. De spray zal je helpen je ziel en geest te zuiveren van deze overtuigingen en patronen waardoor je hartchakra verder open zal gaan en je kunt werken en beslissingen kunt nemen vanuit je hart.

Weet dat je er niet alleen voor staat tijdens het proces van jouw transformatie en weet ook dat je altijd kunt vragen om hulp.

 drakensprays klein

 Voor meer informatie over draken kun je kijken op mijn Draken website drakenkracht.com